SRIP GoDigital

Novice


SRIP GoDigital: Aktualne novice in prihajajoči izzivi



Spoštovani člani SRIP GoDigital, 

veseli smo, da vas lahko obvestimo o dosežkih in prihodnjih korakih iniciative SRIP GoDigital. Skupaj ustvarjamo vizijo digitalne preobrazbe in tehnološkega napredka, zato želimo, da ste vedno na tekočem z vsemi pomembnimi novostmi. 

Na podlagi skupnih delavnic, analiz in raziskav smo uspešno zaključili proces identifikacije področij z največjim tržnim potencialom. V skladu s predlogo ministrstva smo pripravili osnutek akcijskega načrta in že začeli s pisanjem akcijskega načrta. Pri tem si želimo vaše vključenosti in sodelovanja. Nekateri izmed vas že zelo aktivno sodelujete, kar zelo cenimo.  Po pripravi osnutka akcijskega načrta želimo z vami podrobno preučiti vsebino, zato organiziramo virtualno srečanje za člane SRIP GoDigital, ki bo potekalo v torek, 27. 8. 2024. Na tem dogodku bomo predstavili ključne elemente načrta in razpravljali o izboljšavah in dopolnitvah.  

V mesecu septembru bo končno verzijo akcijskega načrta potrdil Programski svet SRIP GoDigital, kar je ključen korak pred končno seznanitvijo Upravnega odbora SRIP GoDigital. Rok za oddajo akcijskega načrta ostaja 30. 9. 2024. 

Vaša aktivna vloga v procesu priprave akcijskega načrta je za nas izjemnega pomena. Zato vas vabimo, da se udeležite spletnega dogodka ki bo potekal v torek, 27. 8. 2024 od 10:00 do12:00

To je odlična priložnost, da se seznanite z vsebino akcijskega načrta, ki bo vodil partnerstvo pri povezovanju za skupen razvoj inovativnih produktov in storitev za večjo digitalno ambicijo Slovenije. 

Na spletni dogodek se je potrebno prijaviti TUKAJ >>

Lep pozdrav, 

Ekipa SRIP GoDigital  

Fotogalerija